kurser för trygg och hållbar hund

Balanskurs valp -online-
7 tillfällen 600kr

Här får hunden stärka sitt självförtroende, sin kroppskontroll och samtidigt skapa en bra relation till sin ägare. Vi lär valpen moment som är viktiga i vardagen och i vidare balansträning. Vi träffas via Meet vid två tillfällen, därefter läggs övningar upp i en Facebookgrupp. Efter avslutad kurs finns materialet tillgängligt för kursdeltagarna i 4 veckor.
Rekommenderad ålder: 3-10 månader.
Förkunskaper: Inga

Balanskurs steg 1 -online-
7 tillfällen 600kr

Kursen du anmäler till om du är nybörjare inom balans-, styrketräning och du inte genomgått valpkursen. Hunden får övningar som stärker självförtroendet, sin kroppskontroll och samtidigt skapar en bra relation till sin ägare. Ni lär er moment som är viktiga i vardagen och i vidare balansträning.  Vi träffas via Meet vid två tillfällen, därefter läggs övningar upp i en Facebookgrupp. Efter avslutad kurs finns materialet tillgängligt för kursdeltagarna i 4 veckor.
Rekommenderad ålder: Från 10 månader
Förkunskaper: Inga

Balanskurs steg 2 -online-
7 tillfällen 600kr

Fortsättningskurs för dig som har viss erfarenhet av balans-, och styrketräning av hund.  Hunden får övningar som stärker självförtroendet, ökar sin styrka och sin kroppskontroll och samtidigt skapar en bra relation till sin ägare. Ni lär er övningar och moment som är mer utmanande och som kräver mer styrka. Vi träffas via Meet vid två tillfällen, därefter läggs övningar upp i en Facebookgrupp. Efter avslutad kurs finns materialet tillgängligt för kursdeltagarna i 4 veckor.
Rekommenderad ålder: Från 12 månader
Förkunskaper: Balanskurs valp, Balanskurs steg 1 eller motsvarande.

Balanskurs för utställningshunden -online-
4 tillfällen 300kr

En hund som är förberedd mentalt och fysiskt gör bättre ifrån sig på utställning. Här tränar vi bland annat stadga, balans, styrka, hantering och tandvisning. Låt hunden äga showen!Förkunskaper: Inga
Rekommenderad ålder: Från 4 månader

privat träning 
30 min 220kr
60min 400kr

Dina önskemål styr träningen. För att boka denna skickar du ett mejl till alketts.hundochhast@gmail.com

Balansbana
4 tillfällen (30 min)
600kr

En balansbana med olika utmaningar finns i ordning i träningsrummet. Banan läggs upp på FB-sidan inför varje träningstillfälle. Det finns även skriftliga instruktioner på plats. Du tränar i regel själv men instruktör kan i mån av tid vara med. Rekommenderad ålder: Från 10 månader
Förkunskaper: Inga