Djävulsklo till hund

Det här tillskottet har jag med fördel gett mina hundar och upplever det som  ett mycket väl fungerande tillskott som är framtaget av tillverkaren för att stödja ledhälsan hos djur. Produkten heter WINNER PLUS Osteo Tabs och mest spännande ingredienserna i dessa tabletter är djävulsklo (Harpagophytum), en växt känd för sina antiinflammatoriska egenskaper. 

Vad är Djävulsklo?

Djävulsklo är en  som har använts i århundraden som en populär ingrediens i tillskott. Den aktiva substansen i djävulsklo är Harpagosid, en kemisk förening som har visat sig stödja ledhälsan och upprätthålla normala funktioner.

Djävulsklo i kosttillskott

En av de mest noterbara fördelarna jag upplever med Djävulsklo är dess förmåga att minska svullnad och ömhet i drabbade områden.

Djävulsklo har hjälpt mina djur att behålla eller förbättra sin rörlighet, vilket i sin tur lett till en bättre livskvalitet.  Detta särskilt på de äldre som har kronisk smärta eller om någon hund genomgått kirurgi och behöver extra stöd under rehabilitering.

Förebyggande åtgärder med Winner Plus Osteo Tabs

Enligt tillverkarna ges detta tillskott även som förbyggande åtgärd för att då "förebygga hellre än bota". Jag försöker förmedla vikten av att förebygga istället för att behandla redan uppkommen smärta och genom att ge väl utvalda tillskott regelbundet vill jag ge mina hundar bättre chans att undvika problem i lederna. 

Sammanfattning

Winner Plus Osteo Tabs formula, berikad med djävulsklo ser jag kunna erbjuda stöd till mina djurs välbefinnande på lång sikt.

Observera att vi inte rekommenderar tillskott som ett alternativ till veterinärvård utan poängterar att det är av yttersta vikt att uppsöka veterinär om djuret uppvisar tecken på smärta. Smärta kan vara ett symptom på en underliggande sjukdom eller tillstånd som kräver veterinärmedicinsk behandling. 

Vill du ge Winner Plus Osteo Tabs till din hund eller har frågor, kontakta oss på Alkett's Hund & Häst.